maandag 15 april 2013

Hongaarse schaduwdansers in 'Britain's Got Talent'

Vorig weekend kon Groot-Brittannië kennismaken met de Hongaarse schaduwdansers 'Attraction' in de populaire show 'Britain's Got Talent'.

Tijdens het emotionele optreden vloeiden zowel bij het publiek als bij de jury meerdere tranen. De groep won dan ook vier ja's, waarbij Amanda Holden hen beschreef als 'one of the most moving acts I have seen in seven years'.

Voor zij op het podium stapten, beschreven de 9 dansers uit Hongarije  hun act als volgt: "This is a love story, because this is an emotional story and a true story. If we win Britain’s Got Talent, this is the top of my life!".

En toen zij hun verhaal begonnen, vol met liefde, romantiek, huwelijk, geboorte en dood, trokken ze het publiek en de jury al snel hun volledige aandacht op, dansend achter een scherm op de muziek van Emelie Sande (Read All About It).




Met een compleet sprakeloze jury en een publiek waarbij velen nadien hun tranen moesten drogen, staat de dansgroep 'Attraction' momenteel als grootste kanshebber op de lijst om Britain's Got Talent' te winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten