donderdag 15 maart 2012

Hongaars sprekende acteur en actrice gezocht

Wij zijn studenten aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en zijn nu bezig met onze eindexamenfilm. En opzoek naar getalenteerde Hongaars sprekende acteurs en actrices. Voor de mannelijke rol zoeken we iemand tussen de 30/45 en voor de vrouwelijke rol iemand tussen de 25/35.
Het eindproduct wordt een korte film (+/- 30-40 min.) met een verhaal over een prostituee uit Hongarije, die zonder dat haar man het weet, dit werk doet in Amsterdam. Ze moet dit werk tijdelijk doen om een medicinale behandeling voor haar zoon te kunnen betalen. Alles gaat goed totdat een kennis van haar, haar ziet zitten achter het raam en haar leven op instorten lijkt te staan.

We willen in de film vooral focussen op de protagonist en de emotionele achtbaan waarin ze beland op het moment dat haar (tijdelijke) plan (en hierdoor haar leven/toekomst) op instorten lijkt te staan. De gevolgen van haar mentale welzijn en het willen oplossen van dit probleem, zullen uiteindelijk de climax van de film vormen.

Periode
Mei/Juni 2012

Wat bieden wij?
Een avontuurlijk project, mooie ervaring en een prachtige film.

2 opmerkingen:

  1. Is het geen probleem indien ik geen acteur ben maar spreek erg goed Nederlands en mijn moedertaal is Hongaars? :-)
    Lach niet! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat u wat te laat bent, maar u kan toch nog proberen om Maarten Mulder te contacteren via bovenstaande link. :-)

    BeantwoordenVerwijderen